home / o nama


Suteren d.o.o. je osnovano 2011. godine.
Glavna djelatnost je arhitektonsko i inženjersko projektiranje i konzultantske usluge vezane uz visokogradnju i niskogradnju. Tu je na prvom mjestu preuzimanje i organiziranje cjelokupnog projektiranja svih faza projekata, ishođenja suglasnosti i dozvola, te nadzor za vrijeme građenja. Također možemo pružiti i razne druge usluge osim projektiranja i nadzora. To su konzultantske usluga u ranim fazama investicijskih odluka, izrada tendera, prikupljanje ponuda, njihova obrada i procjena, pomoć investitoru pri ugovaranju, te organizacija građenja.

Tvrtka je relativno mala, ali s iskusnim stručnim kadrom. Prije osnutka tvrke, vodeći projektanti iskustvo i reference smou stjecali na malim i velikim projektima u projektnom birou Va-Ni d.o.o. Zabok i JAM-ING do.o. Zlatar
Suteren nastoji i dalje raditi na većim projektima, pa smo tako radili za investitore: Općina Tuhelj, ŽUC Pregrada, te neke općine i gradovi na području KZŽ, kao te mnogi privatni investitori.

Danas možemo ponuditi projektantske i ostale konzultantske usluge koje se temelje na našim referencama, a sve ostale pretstavljat će za nas profesionalni izazov kojeg ćemo kao i do sada najkvalitetnije savladati.
Suteren trenutačno ima tri stalno zaposlena djelatnika, od jednog ovlaštenog inženjera građevinarstva s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, te dva inženjera građevinarstva.
Prema potrebi angažiramo provjerene vanjske suradnike (arhitekte, strojare, električare, geodete i geomehaničare.

Za izradu projekata konstrukcije i instalacija koristimo usluge provjerenih kvalitetnih vanjskih projektanata suradnika ili poduzeća, prema njihovim iskustvima i referencama za pojedine vrste i tipove objekata.


Adresa Suteren d.o.o. Hum Zabočki 93, 49210 Zabok
Ured: Matije Gubca 106, 49210 Zabok
OIB 49523592159
MB 2784149
broj računa 2340009-1110485922 u PBZ